Verhaal

Camperplaats Lekkum

Camperplaatsen

Ons camperplaats bied plek voor 15 campers en is 7 dagen per week het gehele jaar geopend. De camperplaats is afgeschermd en toegankelijk via een eigen oprit. Iedere plek is verhard en is voorzien van een grasveldje, eigen stroomvoorziening van 10 Ampère en wifi.

Inchecken

U hoeft zich niet te melden en kunt zelf een staanplaats uitzoeken, registreer u door het formulier in te vullen wat in de schuur ligt en doe dat in de brievenbus in de schuur. U vind in de schuur ook de terreinregels, informatie over de camperplaats en de omgeving.

Verblijf

Tijdens u verblijf zullen we bij u langskomen voor de betaling, mochten we u hebben gemist gebruik dan de daarvoor bestemde betalingsenveloppen die in de schuur liggen en doe dat in de brievenbus in de schuur.

Uitchecken

Mocht u besloten hebben om te vertrekken dan dient u die dag uiterlijk 14.00 de staanplaats te hebben verlaten. Wilt u die dag van vertrek langer blijven dan kost dat € 5,- extra. U kunt het terrein op elk gewenst moment verlaten en hoeft zich niet af te melden. Laat uw staanplaats weer schoon en netjes achter.

Op en afrijden kan van 07.00 – 23.00